Olimposgaz Genel Müdürlüğü’ne Deniş Getirildi

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan ENERGAZ’da üst düzey yönetici olarak görev yapan Hüseyin...

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan ENERGAZ’da üst düzey yönetici olarak görev yapan Hüseyin Işık Deniş, Olimpos Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Antalyalıların ihtiyaçlarını dikkate alarak yatırım odaklı bir plan hazırladıklarını belirten Olimposgaz Genel Müdürü Hüseyin Işık Deniş, Antalya’nın dünya kenti olma yolunda büyük adımlar attığını, doğal gazın şehrin üretim gücüne güç katacağını söyledi. Deniş, Antalya’nın kısa zamanda doğal gazı yaygın olarak kullanan şehirlerden biri olacağını belirterek, “Çözüm odaklı strateji izleyerek yatırım yapmaya devam edeceğiz ve çağdaş, ekonomik, temiz doğal gazı her kesimden Antalyalıya ulaştıracağız” dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul Teknik Üniversitesi, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Hüseyin Işık Deniş, iş hayatına STFA Enerji Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş’de başladı. 2003 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan ENERGAZ’da üst düzey yönetici olarak görev yapan Işık Deniş, doğal gaz sektörüne GAZNET (Konya) Genel Müdür Yardımcısı olarak adım attı. 2006 yılına kadar ENERGAZ’a bağlı 11 doğal gaz şirketinin Projeler Müdürlüğü’nü üstlenen Deniş, son altı yıldır Denizli ve Aydın’daki doğal gaz şirketlerinde Genel Müdür olarak görev yapıyordu. ENERGAZ Batı Anadolu Bölge Genel Müdürlüğü’ne atanan DENİŞ, faaliyet bölgesi dahilinde Antalya dışında Denizli, Aydın ve Erzincan şehirlerinden de sorumlu olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: