Olin Edirne Hazılık Maçında Bulgar Rakibine Fark Attı

Olin Edirne Bulgaristan Süper Lig takımlarından Yambol ile Banvit Deplasmanı öncesinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda...

Olin Edirne Bulgaristan Süper Lig takımlarından Yambol ile Banvit Deplasmanı öncesinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda yaptığı hazırlık maçını 91-65’lik bir skorla kazandı.

Olin Edirne Parakhouski, Mehmet Yağmur, Jelinek, Bekir Yarangüme, Levent Bilgin beşiyle maça başlarken Bulgaristan Yanbol takımı ise Marchev, Durchev, Radionov, Govedarov, Quan Cook 5’lisi ile sahaya çıktı.

İlk Periyotta Levent Bilgin’in 3 sayılık atışıyla sayı bulmaya başlayan Olin Edirne daha sonra Mehmet Yağmur’un başarılı 3 sayılık atışları ile arayı açmaya başladı. Olin Edirne’nin etkili savunması karşısında Bulgaristan Yanbol takımı ilk periotta sayı bulmakta zorlandı. İlk periyotun sonlarına doğru sayı bulmaya başlayan Bulgaristan Yanbol takımı farkı 6 sayıya düşürdü. Olin Edirne 24 Bulgaristan Yanbol 18 olarak sonuçlanan ilk periyotun en skorer oyuncusu Olin Edirne’den Mehmet Yağmur olurken, Yanbol takımında ise Durchev oldu.

Reklam
Reklam

İkinci Periyota etkili savunma ile başlayan Olin Edirne Jelinek’in başarılı 3 sayılık atışları ile arayı açmayı başardı. Bulgaristan Yanbol takımının top kayıplarını iyi değerlendiren Olin Edirne periyotu 44 - 29’luk skora taşıdı.

Takımlar üçüncü periyota karşılıklı 3 sayılık atışlarla başladılar. Olin Edirne’nin etkili savunması karşısında Bulgaristan Yanbol takımı üçüncü periyotta da aradaki farkı kapatamayarak top kayıplarında bulundu. Periyotun son 30 saniyede Berkay’ın başarılı turnikesi ile Olin Edirne 59 Bulgaristan Yanbol 41 olarak üçüncü periyot sonuçlandı.

Son periyotta maç hakimiyetini tamamen elinde bulunduran Olin Edirne Jilenik’in başarılı 3 sayılık atışları ile aradaki farkı açarak maçın son 5 dakikasına 77 - 49 luk üstünlükle girdi. Olin Edirne maçın son 5 dakikasında etkili hücumlar ve isabetli şutlar sergileyerek 91 - 65’lik skorla maçı kazandı.

Maçın en skorer oyuncusu Olin Edirne Takımında 17 sayıyla Jilenik olurken Bulgaristan Yanbol Takımından ise 19 sayı ile Martin Durchev oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: