Olin Edirne Piyango Çekilişi Düzenleyecek

EDİRNE (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla piyango çekilişi düzenleyecek.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla piyango çekilişi düzenleyecek. Olin Edirne Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kıskaç, yaptığı yazılı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde yer almanın maddi ve manevi zorlukları olduğunu belirtti. Sezon öncesi kulübe maddi destek sağlamak amacıyla piyango çekilişi düzenlemeye karar verdiklerini bildiren Kıskaç, şunları kaydetti: "Sponsorlarımızın yükünü düzenleyeceğimiz piyango çekilişi ile biraz olsun hafifletmek istiyoruz. Çekiliş için Milli Piyango İdaresi'ne başvurumuzu yaptık ve izin belgesini bekliyoruz. Biletleri 100 liradan satılacak olan piyango çekilişinde büyük hediye 75 bin lira değerinde bir otomobil olacak. Bu sezon kombine fiyatlarımızı da oldukça makul bir düzeye çektik. Hedefimiz bin kombineye ulaşmak. Kombine kartlarımızın yanında birer piyango bileti vereceğiz ve fiyatı 350 lira olacak. Bu sezon pota arkası tribünlerimiz kombine kapsamı dışında kalacak. Kombine kartlarımız bench arkası tribünü ve protokol tribünün karşısında kalan tribünler için geçerli olacak. Olin Edirne'nin geleceğinin garanti altına alınması için Trakyalı basketbolseverleri piyango çekilişine destek vermeye davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: