Ölmeden bir gün önce böyle eğlenmişti

Selektör yakma yüzünden taş yağmuruna tutulan otomobilde yaşamını yitiren 22 yaşındaki Burcu Atış'ın cenazesi Karacabey'e bağlı Bakırköy'de toprağa verildi.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde düğünden dönerken selektör yakma yüzünden taş yağmuruna tutulan otomobilde yaşamını yitiren 22 yaşındaki Burcu Atış'ın cenazesi Karacabey'e bağlı Bakırköy'de toprağa verildi.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/olmeden-birgun-once-boyle-eglenmisti-olmeden-birgun-once-boyle-eglenmisti/4685/114861/)
[** **](https://www.mynet.com/taslayarak-oldurduler-110100480159)
Burcu Atış'ın cenazesi bu sabah Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak toprağa verileceği Bakırköy'e getirildi. Cenazenin gelişi sırasında Burcu Atış'ın eşi Kamil Atış fenalık geçirdi. Cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Kamil Atış, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bakırköy Camii'ndeki ikindi namazından sonra Burcu Atış'ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
**"TAŞ ROKET GİBİ ARABANIN İÇİNE GİRDİ"**
Cenaze töreninde yaşadığı korkunç anları gazetecilere anlatan Kamil Atış, köyden çıktıktan hemen sonra selektör yüzünden tartıştığı araçtakilerin kendisini takip ve taciz ettiklerini söyledi. Atış, olayı şöyle anlattı: "Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık. Cep telefonundan aradığımızda Balıkesir Jandarma çıkıyor ve bizi yönlendiriyordu. Panik halindeydik. Yakınlarıma ulaştım. Orta Sarıbey Köyü'ne yakınlarım geldi. Tartışma burada da devam etti. Levye ile aracın camını kırınca uzaklaştılar. Yola devam ettik. Hotanlı Köyü'ne vardığımızda köyün girişine barikat kurulduğunu ve kalabalığın toplandığını gördüm. Önce kararsız kaldım. Ama sonra barikatı geçmeyi göze alarak gaza bastım. Tam geçtiğim anda koca bir taş aracın camını parçalayarak roket gibi içeriye girdi. Eşimin kafasına ve kucağındaki kızım Minel'e isabet etti. O halde yola devam ettim. Panik halindeydim. Direksiyona hakim olamadığım için tarlalara gire-çıka Karacabey'e ulaştım. Karacabey Devlet Hastanesi'ne vardığımızda eşim ölmüştü. Kızıma hemen müdahale ettiler" Yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu vurgulayan Kamil Atış, "Keşke tartışmasaydım. Umursamayıp yoluma devam etseydim. Böyle bir şey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Pusu kuracaklarını ve işi bu kadar büyüteceklerini tahmin edemedim" diye konuştu.
**KINA GECESİNE KATILMIŞTI**
Cenazesi bugün toprağa verilen Burcu Atış, ölmeden bir gün önce kuzeni Gizem Ayyıldız'ın Karacabey ilçesine bağlı Sultaniye Köyü'ndeki kına gecesini katılmıştı. Kızkardeşi Ayşenur ve gelin Gizem Ayyıldız ile birlikte karşılıklı oynayarak eğlenen Burcu Atış'tan geriye bu görüntüler kaldı.