Ölmeden selası okunan, mezarı kazılan hasta hayatını kaybetti

Bir süredir kanserle mücadele eden emekli öğretmen Yusuf Yanık'ın dün gelen ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu

Mezarı kazılan ve selası verilen Yanık'ın, doktorların müdahalesi ile hayata döndürüldüğünün anlaşılmasıyla yaşanan mutluluk ise maalesef sadece bir gün sürdü. Yusuf Yanık bugün hayatını kaybetti.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, tedavi gördüğü hastanede dün öldüğü sanılarak selası okutulan, mezarı kazılan ve taziye çadırı kurulan emekli öğretmen, yaşamını yitirdi.

Şehit Halis Şişman Mahallesindeki evinde rahatsızlanarak 5 gün önce getirildiği özel bir hastanede tedavi gördüğü esnada dün kalp krizi geçiren 59 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Yanık'ın kalbi durmuştu.

Reklam
Reklam

Doktorların kalp masajıyla yeniden hayata döndürdüğü Yanık, yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken hayatını kaybetti. Yakınları tarafından hastane morgundan alınarak evine getirilen Yanık'ın cenazesi, helallik alınmasının ardından Harkaçtığı köyü Yanıklar Mezarlığı'na defnedildi. Yanık'ın mide kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.

MEZARI HAZIRLANMIŞTI

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, hastanede kanser tedavisi gören Yanık'ın kalbinin durması üzerine, yakınları öldüğünü düşünerek cenaze töreni için hazırlığa girişmişti.

Selası okunan, mezarı kazılan ve taziye çadırı kurulan Yanık'ın yaşadığı, aile bireyleri cenazeyi almaya gidince ortaya çıkmıştı.

(AA)

Anahtar Kelimeler: