Oltu Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Şiir Şöleni

Erzurum Oltu Anadolu Lisesi’nce düzenlenen 15’ci Geneksel Şiir Şöleni, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.Programda yaptığı...

Erzurum Oltu Anadolu Lisesi’nce düzenlenen 15’ci Geneksel Şiir Şöleni, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Programda yaptığı konuşmada sene sonunda yapımı tamamlanacak yeni Anadolu Lisesi binası hakında bilgi veren okul müdürü Necati Koçak yeni eğitim ve öğretim döneminde yeni okulda hizmet vereceklerini söyledi. Koçak, "Yeni okul binamız 2012-2013 eğitimö ğretim yılında eğitime başlayacak. Yeni binamızda 24 dershane, fizik, kimya, dil, biyoloji, bilgisayar laboratuvarları, ÖSS çalışma odaları, spor salonu, kantin gibi birimlerden ibaret olup, toplam 5 kattan oluşuyor." dedi.

Reklam
Reklam

Koçak, Geleneksel 15. Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni’ne de değinerek, ilgiden dolayı gelen misafirlere teşekür etti. Amaçlarının öğrencileri eğitimin dışında bu tür sosyal etkinliklerin içine sokarak daha başarılı hale getirmek olduğunu ifade eden Koçak, "Okulumuz eğitim alanında göstermiş olduğu başarıların yanı sıra bu tür sosyal etkinliklerle de öğrencilerimize öz güven kazandırmaktadır." şeklinde konuştu.

Belediye Sinema Salonu'nda gerçekleşen programda dinleyiciler, okunan şiirlerle duygusal anlar yaşadı. Ardından sergilenen tiyatro oyunuyla ise izleyenler kahkahalarla güldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz