Oltu’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah Hükümet Meydanındaki Atatürk...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk konulmasının ardından başlayan kutlamalar, Kale Meydanında devam etti.

Okulların tören alanındaki yerlerini almalarının ardından başlayan kutlama programı öğrenciler tarafından 23 Nisan konulu şiirler okundu. Daha sonra okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Birincilere ilçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, ikincilere Garnizon Komutanı Kurmay Albay Burhan Aktaş üçüncülere ise ödüllerini Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek verdi.

Reklam
Reklam

Ardından Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Kız ve Erkek Bar ekipleri bir gösteri sundu. Hava muhalefetinden dolayı açık alandaki tören programı yarıda kesilerek Sağlık Meslek Lisesi Spor salonunda devam edildi.

Karabekir İlkokulu anasınıflarınca ana sınıflarınca hazırlanan gösterilerle 23 Nisan etkinlikleri son buldu. Anasınıfı öğrencilerinin performansı salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: