Oltu’da “gençlik Ve Sporun Önemi” Konferansı

Oltu Ortaokulu’nda “Gençlik ve Sporun önemi” konulu bir konferans düzenlendi.Taekwondo Antrenörü Sıtkı Toksoy, tarafından verilen...

Oltu Ortaokulu’nda “Gençlik ve Sporun önemi” konulu bir konferans düzenlendi.

Taekwondo Antrenörü Sıtkı Toksoy, tarafından verilen konferansta genç, gençliğin gücü ve önemi, gençlik çağı, okul yıllarında sporun önemi ve gerekliliği konuları ele alındı.

Oltu Ortaokulu Salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Toksoy, “Önümüzdeki yıl üniversite sınavına gireceksiniz. Okul ve sınavlardaki başarınız, iyi bir stres yönetimi ve düzenli spor yapmakla doğru orantılıdır. Sporun hayatımıza olan katkıları tartışılmazdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Sporun insan yaşamındaki yeri ve önemi üzerinde duran Sıtkı Toksoy, başarılı olabilmek için dinlenme, eğlenme, yenilenme, değişim ve ilerleme başlığı altında bir formül verdiği gençlere uyarılarda bulundu.

Düzenli olarak yapılan sporun stresi azalttığını aktaran Toksoy, sporun öğrencilerin dersleri konusunda daha disiplinli davranmasına da ciddi katkı sağladığının görüldüğünü kaydetti.

Gençleri birer yıldıza benzeten Toksoy, “Sizler bizim, ülkemizin geleceğimizsiniz. Bugünden sonra hayatınızın her alanında sizlere üstün başarı ve mutlu günler diliyorum.” şeklinde konuşarak konferansını bitirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz