Ölü Bulunan Serpil Öğretmendeki Sır Perdesi Henüz Aydınlatılamadı

Kocaeli'nde, yol kenarında ölü bulunan ilkokul öğretmeni Serrpil Kömürcü (25)'nün ölümündeki sır perdesi henüz aydınlatılamadı....

Kocaeli'nde, yol kenarında ölü bulunan ilkokul öğretmeni Serrpil Kömürcü (25)'nün ölümündeki sır perdesi henüz aydınlatılamadı. Baba Temel Kömürcü, olayın biran önce çözümü kavuşturulmasını istiyor.

Olay, 2 Ekim'de, Kandıra'nın Çubuklu köyü ile Nebihocalar köyü arasındaki yol ayrımında meydana gelmişti. Sabah saatlerinde yol ayrımında bir kadın cesedi bulunmuştu. Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunun değişik yerlerinde kırık ve morluklar olan cesedin, ilkokul öğretmeni Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlenmişti.

Reklam
Reklam

Olay sonrası, Serpil Kömürcü'nün 4 gün ücretli olarak çalıştığı ve ardından işi bıraktığı öğrenilen ilkokulun müdürünün ifadesi alınmıştı. Yine İzmit’te annesi ile birlikte yemek yediği esnada gelen telefona çok sinirlenip çantasını atarak kalkan genç kadının, kalktıktan sonra İzmit Belediyesi yakınlarında bir araç içinde bulunan şahıs veya şahıslarla tartıştığı iddiaları araştırıldı. Bölgede bulunan mobese kameraları inceleme altına alındı. Telefonda son görüştüğü kişilerin belirlenmesi için çalışmalar yapıldı. Ancak olay üzerindeki sır perdesi henüz aralanamadı.

Olayın aydınlanması için jandarma ve polisin birlikte yaptığı çalışma sürerken, baba Temel Kömürcü de bir an önce olayın aydınlatılmasını istedi. Kızının ahlaklı bir insan olduğunu kaydeden Kömürcü, "Serpil, çok iyi ahlaklı bir çocuktu. Kendisini rahatsız eden biri yoktu. Olsa söylerdi. Ben bu yaşıma geldim böyle bir çocuk görmedim. Arkadaşıma gideyim. Gezeyim, dolaşayım diyen bir insan değildi. Çocuğumu 4 yıl boyunca Bolu’da okuttum. Hep peşindeydim bir karıncayı bile incitmezdi.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

"BENİ ÇALIŞTIRMAK İSTEMİYORDU"

Kızının, mezun olduktan sonra, sürekli olarak kendisini bir daha çalıştırmayacağını söylediğini ifade eden gözü yaşlı baba, şunları kaydetti: "Ben kızıma, kendim için bir şey istemediğimi, vaktimin, durumumun yerinde olduğunu, çalışacaksa kendisi için çalışmasını söyledim. Okuldan 76 gibi iyi bir puanla mezun olmuştu. Ancak devlet tarafından ataması çıkmadı. Çok üzülüyordu. Öğretmen olmak istiyordu. Bu nedenle ücretli olarak İlimtepe İlköğretim Okulu'na başladı. Buradan Körfez'e, Körfez'den İlimtepe Mahallesi'ne çıkıyordu. Araçlar saat başı olduğu için gecikmiş, o gün müdür de kendisi ile geç kaldığı için tartışmış. Yakın bir okula gönderelim demiş. Sanırım o da hem öğrencilerine alıştığı için hem de sinirlendiği için istifa dilekçesini vermiş. Ancak bize söylememişti.”

"ANNESİ BENİ ARADI"

Olay günü eve geldiğini, ardından annesini de yanına alarak İzmit’e gittiğini ifade eden Kömürcü, “Annesi ile İzmit’te gezinip bir yere oturup yemek yerken telefon gelmiş, telefondakiler ile tartışıyorlarmış. Bir anda çantasını atmış ve ordan uzaklaşmış, ardından annesi beni aradı. Yemek yerken Serpil'in aniden kalktığını ve bir daha gelmediğini söyledi. Ben de hemen İzmit’e geldim. Bir süre aradık merkezde belediyenin orda bir araç içindeki şahıs veya şahıslar ile tartıştığını daha sonra da ayrıldığını öğrendik. Geç saatlere kadar bulamayınca polise gittim. Ardından aramaya devam ettik. Gündüz polise gittiğimizde jandarma ile karşılaştık. Onlar benim heyecan yapmamam için 13 yaşında kız dediler. Yol kenarında bulunmuş diye ama ben o zaman anladım. O kız benim kızımdı. Gidince de o olduğunu teşhis ettim.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Temel Kömürcü ile yakınları, olayın bir an önce jandarma ve polis tarafından çözülmesini, kafalarını kurcalayan soruların açıklığa kavuşmasını istedi. Ayrıca, kızlarının ölümünden sorumlu olanlar varsa yakalanıp adli mercilere tesilm edilmesini isteyen yakınları, bunun, acılarını bir nebze olsun dindireceğini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: