Oluklu Köyüne Gönül Verenler Derneği aşure dağıttı

Büyük Selim Oluklu köyüne Gönül verenler Derneği, Muharrem ayı nedeniyle 24 Kasım 2013 Pazar günü Ankara Hacı Bayram Camii önünde aşure dağıttı.

Büyük Selim Oluklu köyüne Gönül verenler Derneği, Muharrem ayı nedeniyle 24 Kasım 2013 Pazar günü Ankara Hacı Bayram Camii önünde aşure dağıttı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve uzun kuyruklar oluşturduğu aşure dağıtımına katılanlar Aşure dağıtımından dolayı çok memnun olduklarını aşure dağıtan oluklu köyüne gönül verenler derneğine teşekkür ettiler,Aşure dağıtımı hakkında bilgi verenOlukul Köyüne Gönül verenler Başkanı Fevzi Gül, özetle şunları söyledi:

"Ramazan ayından sonra, Müslümanlar için önemli bir ay olan Muharrem ayında Karslı hemşehrilerimize, tüm insanlığa hayır olması amacıyla bu aşure dağıtımını düzenledik. Şehitlerimizin ruhuna kabul olmasını diliyoruz.

Reklam
Reklam

Ankarada 10 binin üzerinde Karslı hemşehrilerimiz var. Dernek olarak amacımız birlikteliği sağlamak. İnsanlarımızla dostluğu, kardeşliği, barışı sağlamak. Derneğimizin zaman zaman bu tür faaliyetleri oluyor. İnşallah bundan sonraki zamanlarda da bu tür faaliyetlerimiz olacak."dedi

Derneğimiz tarafından yapılarak hacı bayram caminde dağıtılan

yaklaşık 1000 kişilik aşurede katkıda bulunan tüm yönetim kurulumuza ve üyelerimize

sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Allah hayırlarını kabul etsin.

Dernek yönetim kurulu....

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: