Oluközü'nde Kutlu Doğum Programı Yoğun Ilgi Gördü

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü beldesinde düzenlenen Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü. Oluközü Belediyesi...

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü beldesinde düzenlenen Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü.

Oluközü Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, Akdağmadeni Müftüsü Faruk Latifoğlu, çevre belde belediye başkanları, belde halkı ve vatandaşlar katıldı.

Davetlilerin çikolata ve karanfillerle karşılandığı program, Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında, Türkiye üçüncüsü olan Turgay Dıvrak’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Oluközü Belediye Başkanı Halit Acun, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Daha sonra öğrenciler tarafından şiir ve ilahi okumalarının ardından program, dereceye giren öğrencilere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: