Ölüm uykusuna yatan anne ve çocuklarının cenazesi teslim alındı

Aydın'ın Söke ilçesi Güllübahçe beldesinde kiraladığı evde çocukları Yaanis (8) ve Mira (6) ile intihar...

Aydın'ın Söke ilçesi Güllübahçe beldesinde kiraladığı evde çocukları Yaanis (8) ve Mira (6) ile intihar eden İlknur Per Mellersh'in (45) cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Adli Tıp Kurumu'nda cenazelerin otopsi işlemi tamamlandı. Yapılan otopsi sonuçlarına göre, 3 kişinin de karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, İlknur Per Mellersh'in ağabeyi Cemil Güzel'e teslim edildi. Cenazelerin havayolu ile memleketleri Tunceli'ye götürüleceği ve burada toprağa verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Almanya'nın Hamburg şehrinde yaşayan İlknur Per Mellersh, şiddet gördüğü İngiliz eşinden kaçıp Aydın'ın Söke ilçesi Güllübahçe beldesinde ev kiralamıştı. Geçtiğimiz cuma günü öğlen saatlerinde bağ evinin kapısında 'zehirli gaz vardır' yazısını görerek durumdan şüphelenen vatandaşlar durumu jandarmaya bildirmiş, kapı çilingir yardımıyla açılmıştı. Jandarma ekipleri evin içinde, İlknur Per Mellersh ile 6 yaşındaki kızı Mira ve 8 yaşındaki oğlunun yataktaki cesetleriyle karşılaşmıştı. Yapılan incelemede, İlknur Per Mellersh'in kapı ve pencere aralarını bantla kapattıktan sonra ısıtıcı üzerinde bulunan bir kaba mangal kömürü koyduğu ve çocuklarıyla birlikte ölüm uykusuna yattığı ortaya çıkmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz