Ölümden saniye farkıyla kurtuluş

Konya'da bunalıma giren genç kız, üst geçitten trafiğin yoğun olduğu yola atlamak üzereyken kendisini fark eden polis memuru tarafından son saniyede kurtarıldı. Atlamak üzereyken kurtarılan genç kız, sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki S.Y., Gazeteci Orhan Samur Yaya Üst Geçidi'nin yan koruma duvarlarına çıkarak atlamak istedi.

Bu sırada o bölgeden geçen polis ekipleri, genç kızı fark edince harekete geçti. Trafiğin yoğun olduğu ana yola gelen polis ekipleri, genç kızın dikkatini farklı bir yöne çekerek oyalarken, bir polis memuru ise gizlenerek üst geçide çıktı. Elini bırakarak atlamak üzere olan genç kızı, gizlenerek üst geçideçıkan polis memuru kurtardı. Polis memuru ani bir refleksle intihar girişiminde bulunan kızı yakalayarak üst geçidin üzerine çekti.Sinir krizi geçiren genç kız, bayılarak titremeye başladı.

Reklam
Reklam

Polislerin ilk müdahalesinden sonra ambulansla gelen sağlık ekipleri, genç kızı Konya Numune Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından genç kız müşahede altına alındı. Henüz 18 yaşında olan S.Y'nin 1 yıl psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

(İHA)