Ölüme Terk Edilen Yaralı Taya Belediye Sahip Çıktı

OSMANİYE (AA) - Yaralı olduğu için çöp konteyneri yanına bırakılarak ölüme terk edilen tay, Belediye Başkanı Kadir Kara'nın talimatıyla tedaviye alındı.

Adı "Minumus" olacak Osmaniye Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi veteriner hekimi Ali Laçinbala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralı taya uygulanacak destekli bandajın çözülmesinden sonra 1 ay süreyle fizik tedavi uygulanacağını söyledi. Tedavisinin tamamlanmasından sonra tayı sahiplendireceklerini belirten Laçinbala, "Osmaniye Veteriner Hekimler Odası yöneticilerinden veteriner hekim Ali Nuri Yiğit, tayı sahiplenerek 3 yaşındaki kızı Ada Sonay'a hediye edecek. Babasının kendisine yavru at hediye edeceğini öğrenen Ada Sonay, ona bir çizgi film kahramanı olan "Minumus" adını koymuş" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: