Ölümlü Kazanın Sürücüsüne 24 Bin Lira Ceza

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucunu 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazanın...

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucunu 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazanın sürücüsü yargılandığı mahkeme tarafından 24 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Kaza, Samsun-Ordu karayolunun 11. kilometresi Kerimbey mevkisinde 3 yıl önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Mustafa B. (63) idaresindeki 55 BE 743 plakalı otomobil, Nail Y.’nin(36) kullandığı 55 FB 306 plakalı otomobil ile çarpışmış, kazada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, tutuksuz olarak yargılanan otomobil sürücüsü Mustafa B., 24 bin lira para cezasına çarptırılıp, ehliyetine de 1 yıl sürüyle el konulmasına karar verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: