Ölümlü Trafik Kazası Davasında Karar

Trabzon'da, yaklaşık bir yıl önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarparak ölümüne neden olan...

Trabzon'da, yaklaşık bir yıl önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarparak ölümüne neden olan sürücü, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Deniz Ö hazır bulundu. Hakkında "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuksuz yargılanan Deniz Ö, duruşmadaki ifadesinde "Takdir mahkemenindir" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Deniz Ö'ye ‘Taksirle iki kişinin ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan 2 yıl hapis cezası verirken bu cezasını daha sonra indirime giderek 1 yıl 8 ay olarak belirledi.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti ayrıca, sanık Deniz Ö'nün sürücü belgesinin 3 ay müddetle geri alınmasına karar verdi.

KAZA

12 Şubat 2012 günü Deniz Ö. yönetimindeki 61 EP 448 plakalı otomobil, Faroz mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şaban Doğan (53) ve Ercüment Malkoç'a (41) çarparak ölümüne neden olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: