Ölümlü Trafik Kazasının Zanlısı, Yola Düşen Parçadan Yakalandı

Antalya'da yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarparak ölümüne neren olan otomobil sürücüsü, otomobilden yola düşen parça sayesinde yakalandı.

Antalya'da yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarparak ölümüne neren olan otomobil sürücüsü, otomobilden yola düşen parça sayesinde yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 Mart'ta Manavgat'ın Doğançam köyü yol kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen Sevgi Kocakahya'ya çarpmış, Kocakahya olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, olay yerindeki incelemelerde otomobilden düştüğü tahmin edilen çok küçük parçalar buldu. Parçalardan otomobilin model ve rengini tespit eden jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda aracın plakasını da belirledi.

Reklam
Reklam

Ekipler, Jandarma Entegre Muhabere ve Bilgi Sisteminin (JEMUS) bir parçası olan plaka tanıma sisteminden otomobilin Manavgat'ta seyir halinde olduğunu belirledi. Durdurulan otomobildeki sürücü F.T. ile yanında bulunan A.S. ve R.T. gözaltına alındı.

A.S. ve R.T. jandarmadaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Sürücü F.T. ise "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz