Ölümü saniye saniye kaydetti

Mersin Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksek Okulu öğrencisi yüzmek için girdiği Berdan Baraj gölünde kayboldu. Yüzerken arkadaşları tarafından da cep telefonuyla görüntülenen öğrencinin cesedi uzun arama çalışmaları sonucunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 1. sınıf öğrencisi Bilal Aslan (19) yüzmek için arkadaşlarıyla birlikte ders arasında okula yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Berdan Baraj gölüne gitti. Bilal Aslan, ile arkadaşı Ramazan Sever (19) üzerlerindeki giysileri çıkararak göle girdi. Aslan ve arkadaşı Sever birlikte yüzmeye başladı. Bu sırada yüzme bilmediği belirtilen ve arkadaşları tarafından da cep telefonuyla görüntülenen Bilal Aslan, suda aniden kayboldu. Ramazan Sever, arkadaşı Bilal Aslan'ı suyun içinde aramasına rağmen bulamadı.

Reklam
Reklam

Diğer iki arkadaşının olayı bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bilal Aslan'ın elbisesini suyun kenarında buldu. Çevrede araştırma yapan jandarma ekipleri, olay yerine Mersin Emniyet Müdürlüğü bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden balık adam yardımında bulundu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nde görevli balık adamlar tarafından 1 günlük çalışmalar sonucunda bulunarak sudan çıkarıldı. Bilal Aslan'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İHA