Ölümün Eşiğinden Döndü

28 yaşındaki Nicole Richie, bir dönem yeme bozukluğu sebebiyle aşırı kilo kaybetmişti. Şimdi eskisinden daha sağlıklı..

TV yıldızı ve şarkıcı Lionel Richie'nin kızı 28 yaşındaki Nicole Richie, bir dönem yeme bozukluğu sebebiyle aşırı kilo kaybetmişti. Şimdi eskisinden daha sağlıklı.. En son 2006 yılında bir sahilde çekilen fotoğrafında tanınmayacak halde görünen Nicole Richie, o dönemde yaşadıklarını anlattı.

Nicole Richie 'Yeme bozukluğu olmayan birisi bişey söylediğinde bunun haksızlık olduğunu düşünüyordum. Bu çok ağır ve sorumsuzcaydı. Yeme sorunu bir hastalık ve ciddidir' dedi.

İlk bebeğini düşürdükten sonra sıfır bedene inen Nicole Richie, 2006 yılında oldukça zayıflamıştı. Şimdi 2 yaşında bir kızı ve 4 aylık bir oğlu olan Nicole, oldukça sağlıklı görünüyor. Kilo alırken çok zorlandığını belirten Nicole, "Biri beni gördüğünde zayıfsam çok zayıf, çok kısa veya çok kilolu gibi yorumlarda bulunuyor. Halkın istediği gibi biri olamam, göründüğüm gibi olabilirim. Bir yere alışverişe gittiğimde 13-14 yaşında beni örnek alan kızlar yanıma geliyor. Sonrasında anneleri bana 'kendinize iyi bakıyor musunuz, kızım bakmadığınızı düşünüyor ama sizi örnek alıyor' diyorlar. Bu beni çok üzüyor" diye belirtti.

Reklam
Reklam

Nicole, The Simple Life adlı yarım saatlik bir sitcom ile TV'ye geri dönmeye hazırlanıyor.