Omek 2013'e Sergi İle Başladı

Odunpazarı Belediyesi sanat ve meslek edindirme kursları 2013 yılına sergi ile başladı.OMEK resim ve ebru...

Odunpazarı Belediyesi sanat ve meslek edindirme kursları 2013 yılına sergi ile başladı.

OMEK resim ve ebru kurslarında eğitim gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törenle açıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci'nin katıldığı programa kursiyerler aileleri ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Sanatseverlerin beğenisine sunulan çalışmaların sergi açılışında yaptığı konuşmada OMEK’in 2013’e güzel bir sergi ile başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, belirlenen program dahilinde her ay farklı bir sergi ile OMEK’in sanatseverlerle buluşacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezindeki resim ve ebru sergisi 26 Şubat Salı gününe kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: