Ömer Dengiz: Atatürk’ü Şükranla Anıyoruz

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74'üncü yıldönümü nedeniyle...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Dengiz, mesajında "Atatürk’ü şükranla anıyoruz." dedi.

Başkan Dengiz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ne mutlu ki, onun genç nesillere emanet ettiği ve ‘en büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler istikametinde varlığını sürdürmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Atatürk’ün temel felsefesi, bu ülkeyi muasırlaştırmak, milletimizin sahip olduğu imkânları güçlendirmek, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Tüm nesillerin, Atatürk’ü çok iyi tanıması, iyi anlaması ve hedefleri hakkında bilgi sahibi olması ülkemizin geleceği açısından da büyük önem taşımaktadır."

Reklam
Reklam

Türkiye’nin bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi haline geldiğini anımsatan Dengiz, "Aynı zamanda medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz. Ben, bu düşüncelerle aramızdan ayrılışının 74’ üncü yıldönümünde kendisini bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum." ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: