Ömer Derindere Myo’dan Mavi Kapak Kampanyası

Çorum Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu tarafından kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Mavi...

Çorum Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu tarafından kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Mavi Kapak” toplama kampanyası düzenlendi.

Öğretim görevlisi A. Erkan Cihangir öncülüğünde “Her insan bir engelli adayıdır!” sloganıyla hayata geçirilen kampanya öğrenciler ve yüksek okul çalışanları tarafından toplanan kapaklar Sakatlar Derneği Çorum Şubesi’ne teslim edildi.

Ömer Derindere MYO Müdürü S. Oğuzhan Kıvrak, “2010 yılında İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından filizlendirilen kapak toplama kampanyası, Türkiye sınırlarını aşarak bir dünya projesi haline dönüştü. Birçok ülkeden desteklenir hale gelen kampanyaya okul olarak katkıda bulunmak, hem kurumsal hem de bireysel sorumluluğun bir gereğiydi. Böyle bir uygulamada yer almamız, gençlerimizin de sorumluluk bilincini pekiştirmelerine, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu taşımalarına olanak sağladı.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz