Ömer Döngeloğlu Elazığ'a geliyor

Elazığ Belediyesi bit Tv programında yayımlanan "Önden Gidenler" programıyla beğeni toplayan Ömer Döngeloğlu'nu hemşerilerimizle buluşturacak.

Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Kanal 7 Televizyonu’nda yayımlanan “Önden Gidenler” programıyla beğeni toplayan Ömer Döngeloğlu’nu hemşerilerimizle buluşturacak.

Elazığ Belediyesinde yapılan yazılı açıklamada; “Ömer Döngeloğlu ile Sevgiyi Kuşanmak” adlı konferans 09 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Ahmet Aytar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Döngeloğlu programda beğenilen üslubuyla konferans sunarak hemşerilerimize hitap edecek.

Özellikle TV programlarıyla milyonların karşısına çıkan Ömer Döngeloğlu, “Sevgiyi Kuşanmak” konferansıyla hemşerilerimizle yüz yüze manevi bir iklimde bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Belediye olarak yıllardan beri bu tür organizasyonlarla hemşerilerimizin karşısına çıktıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu açıklamasında şunları söyledi;“Yıllardan beri yaptığı TV programlarıyla büyük kitlelere ulaşan Ömer Döngeloğlu hocamız şehrimize gelecek. Gönül adamı kıymetli hocamız Ömer Döngeloğlu’nun “Sevgiyi Kuşanmak” konferansı öncesinde ilahi sanatçısı Âdem Pala’nın konseri yer alacak. Kıymetli hemşerilerimizle bu güzel programda bir araya gelmeyi umuyor, tüm vatandaşlarımızı 09 Şubat’ta düzenleyeceğimiz programa bekliyoruz” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: