Ömer Günel, Türk Kadınlar Birliği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Yerel seçim adaylık süreci öncesi ziyaretlerine devam eden CHP’li Belediye Meclis Üyesi Av.Ömer Günel, Türk...

Yerel seçim adaylık süreci öncesi ziyaretlerine devam eden CHP’li Belediye Meclis Üyesi Av.Ömer Günel, Türk Kadınlar Birliği Kuşadası Şube Başkanı Figen Bayraktaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette Türk Kadınlar Birliği Kuşadası Şube Başkan Figen Bayraktaş ve dernek üyeleriyle sohbet edip, önerilerini dinleyen Ömer Günel, hem siyasi çalışmaları hem de iş yaşamında kendisinin çalışma ekibinin büyük çoğunluğunun bayanlardan oluştuğunu dikkati çekerek, bu durumun başarılarına büyük katkı sağladığına söyledi.

Reklam
Reklam

- “ VAAT YERİNE, SOMUT ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ “

Belediye Meclis Üyesi Ömer Günel, Kuşadası’nın sorunlarının ve bunların giderilmesi için yapılması gerekenlerin ile alındığı ziyarette Türk Kadınlar Birliği üyelerine kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “ Kuşadası’nın sorunları radikal değişimi sağlayıp, bu gidişata dur diyecek bir iradenin var olmasıyla çözülebilir. Çok uzun seneler öncesinden bugüne taşınmış bir sorun yumağı mevcut, bunu çözmek için önceden ciddi hazırlıklar yapılmalı ve mesai harcanmalıdır. Koltuk devamlılığı kaygısı bu sorunların temelidir. Kuşadası’nın bir dahaki dönem kaybetmeyi göze alabilecek bir belediye başkanına ihtiyacı var. Eğer partimiz bize görev verecek olursa, önceden yaptığımız hazırlıklar sonunca oluşmuş olan projeleri uygulamak adına çalışacağız. Kuşadası vaade doymuş bir kent, bizler de vaat vermek yerine çalışmalarımızı somut olarak ortaya koyacağız. Tek istediğimiz bu kente bir katkımızın olmasıdır “ dedi.

Sıcak bir havada geçen ziyarette Başkan Bayraktaş, yönetimleri süresince Kuşadası Kaymakamı dışında bir ziyaretçileri olmadığını belirterek, bu nedenle Ömer Günel’in ziyaretinin ayrı bir önem taşıdığını ve çok memnun olduklarını söyledi. Dernek üyeleri de Kuşadası’nın iyiliği için çalışmaya gönüllü olduklarını belirterek, Kuşadası’nda kaliteli bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu, bunun tek yolunun da belediyeciliğin hizmet anlayışıyla örtüşmesinden geçtiğine dikkat çektiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: