Ömer Köroğlu'na Hayranlarından Büyük Sürpriz

Hikaye ve şiirlerle hayranlarına her akşam duygusal anlar yaşatan aynı zamanda sunduğu Ömer Köroğlu ile...

Hikaye ve şiirlerle hayranlarına her akşam duygusal anlar yaşatan aynı zamanda sunduğu Ömer Köroğlu ile vesaire programının yapımcısı, sunucu Ömer Köroğlu'nun hayranları kendisine sürpriz doğum günü partisi hazırladı. Yaşadığı şaşkınlığı uzun süre üstünden atamayan Ömer Köroğlu, fun kulübü üyelerinden Gamze Kahraman ve Gökhan Efe'nin organizasyonuyla doğum günü sevinci yaşadı.

Yayın saatinde Radyo Pause'un önündeki caddeye branda üzerine I love Ömer Köroğlu yazdıran hayranları, Köroğlu yayına ara verince havai fişekler patlatarak sürpriz yaptı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Köroğlu, hayranlarının yanına aşağıya indi. Fun kulübü üyelerinin hazırladığı sürpriz partiye Ömer Köroğlu'nun sanatçı dostları şovmen Mikrop Hikmet, türkülerin prensi Hayri Küçük, Ufuk Kızıl, dansçı Ersen Hacılar, Atacan Ozan ve sosyal sorumluluk projelerinin mimarı Özcan Gencelli de eşlik etti. Hayranlarının pankart açtığı cadde de pasta kesen ve ardından yayına devam eden Ömer Köroğlu, hayranlarının jesti karşısında çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ömer Köroğlu Fun Kulübü üyesi 24 yaşındaki Gamze Kahraman, "Hikayelere muhteşem sesiyle can veren Ömer Köroğlu'nu en mutlu gününde yalnız bırakmak istemedik. Dokuz yıldır kendisini severek dinliyorum. Böyle bir sürpriz parti hazırladık. Kendisi herşeyin en güzelini hakediyor" diye konuştu.

Öte yandan Köroğlu'nun programı bittikten sonra sanatçı dostları onu yine yalnız bırakmadı. Köroğlu'nun doğum günü kutlaması, İzmir’in gözde eğlence mekanlarından Şamdan Bar'da sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: