Ömerli Belediye Başkanı Altındağ, Başkan Nasıroğlu’nu Ziyaret Etti

Mardin’in Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Başkan Şehmus...

Mardin’in Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Şehmus Nasıroğlu, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ’ı ağırladı. Nezaket ziyaretinde gazeteciler açıklamada bulunan Başkan Altında, “Uzun yıllardır Midyat’a başkanlık yapan ve ilçenin her anlamda gelişmesine katkıda bulunan Şehmus Nasıroğlu’nun engin tecrübelerinden istifade etmek için ziyaret ettim.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başka Şehmus Nasıroğlu ise “Midyatımızın turizm başta olmak üzere her anlamda ve en önemlisi şehircilik anlamında gelişmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sayın Altındağ’ın ziyaretinden dolayı da memnun kaldık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin ardından Başkan Altındağ, Ömreli’ye gitmek üzere ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: