OMÜ Alaçam Meslek Yüksekokulu Ilk Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

OMÜ Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Selahattin Özyurt, okul bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Alaçam Meslek Yüksekokulu'nun bu yıl ilk mezunlarını verdiğini söyledi.

Mezun öğrencilere hayatın her alanında daima iyi birer insan ve iyi birer öğretmen olmaları tavsiyesinde bulunan Özyurt, "Alaçam Meslek Yüksekokulu, Türk eğitim tarihinde model olabilecek bir kuruluş süreci geçirmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü ise Meslek Yüksekokulu'nun ilçeye kazandırılmasında büyük emeği olan muhtar Vedat Anarat'a, Yüksek Okulu Geliştirme Derneği'ne, sivil toplum kuruluşlarına ve Alaçamlılara teşekkür etti.

Programın sonunda mezun öğrencilere diploma ve başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Özyurt, 14 aylık bebeği ile diplomasını almaya gelen Lojistik Programı öğrencisi Özlem Aydın'ın diplomasını, kızı Bennu Su'ya verdi.

Öğrencilerin keplerini havaya atmalarının ardından tören sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: