OMÜ Radyo Karasal Yayına Geçti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Radyo Televizyon ve İletişim Kulübü bünyesinde 2009 yılında internet üzerinden yayına başlayan radyonun karasal yayına geçtiği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Radyo Televizyon ve İletişim Kulübü bünyesinde 2009 yılında internet üzerinden yayına başlayan radyonun karasal yayına geçtiği belirtildi.

OMÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, www.omuradyo.com adlı internet sitesi üzerinden yayın hayatını sürdüren OMÜ Radyo 106.8 frekansından da karasal yayına başladığını söyledi.

Radyonun anten kapasitesinin arttırılmasının ardından canlı yayına konuk olduğunu belirten Özyurt, radyonun bir üniversite radyosu olduğunu ve ticari amaç gütmediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Radyonun yayın tarzının temelini Türkçe sözlü müziklerin oluşturduğunu belirten Özyurt, "OMÜ Radyo'da yönetim ve programlar öğrencilere aittir. Hafta içi her gün haberden spora, rocktan popa, Türk sanat müziğinden Türk halk müziğine kadar birçok tarz ve türde program yayıncılar tarafından canlı yayınla dinleyiciye sunuluyor. Radyomuzun anten kapasitesinin 1000W - 4 Dipol'e yükselttik. Böylece OMÜ Radyo Karadeniz'in yükselen sesi konumuna gelmiş oldu" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Kumcağız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz