Omü Sem İle Atakum Hem İşbirliği Protokolü

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Atakum Halk Eğitim Merkezi(HEM) Müdürlüğü arasında, Milli...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Atakum Halk Eğitim Merkezi(HEM) Müdürlüğü arasında, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika programlarının açılması yönünde işbirliği protokolü imzalandı.

Hayat boyu öğrenmenin üniversitedeki önemli ayaklarından biri olan OMÜSEM; ön lisans, lisans ve lisansüstü programlar dışında, kamu kurum ve kuruluşlar, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunacak faaliyetleri yürütmeye ve organize etmeye devam ediyor. Bu faaliyetler kapsamında, OMÜSEM ile Atakum HEM Müdürlüğü arasında, MEB onaylı sertifika programlarının açılması yönünde işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol; OMÜSEM olarak verilecek birebir ya da uzaktan eğitim biçimindeki sertifika eğitimlerinin geçerliliğini ve talep edilirliği arttıracak.

Reklam
Reklam

OMÜSEM protokol kapsamında, “Ağır ve Tehlikeli İşlerde Sınai ve Tıbbi Gazlar Üretim, Dolum ve Depolama” konulu ilk sertifikalı eğitim programının hazırlıklarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: