OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Şahinoğlu'na "yılın Dekanı" Ödülü

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından "yılın dekanı"

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından "yılın dekanı" seçildi. OMÜ'den yapılan açıklamada, ATUDER'in Bolu'da bir otelde düzenlediği törenle, ATUDER üyeleri tarafından seçilen yılın en iyi sağlık yöneticilerine ödülleri verildiği belirtildi. Açıklamada, yılın rektörü ödülünün, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'a, yılın tıp fakültesi dekanı ödülünün OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu'na, yılın yöneticisi ödülünün İstanbul Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Güven Bektemür'e ve yılın hastane yöneticisi ödülünün de Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaş'a takdim edildiği ifade edildi. Şahinoğlu'na, Gürcistan Tiflis Devlet Üniversitesi ile yapılan eğitimde iş birliği protokolleri kapsamında 2012 yılının mart ayında Gürcistan’da gerçekleştirilen devlet töreni ile "fahri doktora" unvanı verildiği de kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: