OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu Ilk Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Özel Ortaokulu ilk mezunlarını verdi. 18 mezun veren okulun mezuniyet...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Özel Ortaokulu ilk mezunlarını verdi. 18 mezun veren okulun mezuniyet töreni OMTEL Deniz Otel’de gerçekleşti.

Mezuniyet törenine OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis ölmez, OMÜ Vakfı Başkanı Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu, vakıf yöneticileri, öğrencileri ve veliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan okulun SBS Zirve Başkanı Gökhan Bat, “Ailelerin bizlere teslim ettiği öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık. Bu özverili yolda emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Alaattin Bayram ise “Şu an tarihi bir gün yaşıyoruz. İlk mezunlarımızı veriyoruz. 18 pırıl pırıl öğrencimiz okulumuzun ilk mezunları olmaya hak kazandılar. Siz veliler, sevginizi çocuklarınızdan eksik etmeyiniz. Sevgili öğrencilerimiz, çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Sizlerin güzel günlere uyanmanızı ve tüm insanlığa faydalı olmanızı diliyorum.” diye konuştu.

OMÜ Vakfı Başkanı Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu da “Kolejimizin ilk mezun töreni. Kıymetli velilerimizi öncelikle kutluyorum. Bizim okulumuzu tercih ettikleri için de teşekkür ediyorum. Gayret gösteren öğretmenlerimize ve okulumuzun açılmasına vesile olan Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kendi istediği meslekleri seçeceğine inanıyor ve insanlığa faydalı olmalarını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” ifadelerini kullandı.

“Vakfımız üniversitemizin medar-ı iftiharıdır. Birbirimizi destekleyerek sinerji yaratıyoruz.” diyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, “Bugün, ileride özlemle anılacak bir gününüzdür. Girdiğiniz SBS’den iyi puan alacağınızı umuyorum. Siz sevgili öğrenciler, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından okul 1.’si Emine Bilge Kuran, okul 2.’si Ayşe Buket Peşken ve okul 3.’sü Berfin Akkoca’ya protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Diğer mezunların da belgelerini almalarının ardından, okulun ilk yaş kütüğüne protokol üyeleri ve okul birincisi tarafından plaket çakıldı. Tören, mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz