OMÜ Vakfı'nın 29. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı’nın 29. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı Avukat Refik Moral’ın başkanlığında, gerçekleştirildi....

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı’nın 29. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı Avukat Refik Moral’ın başkanlığında, gerçekleştirildi.

OMTEL Deniz Otel’de düzenlenen toplantıda, Vakıf ve İktisadi İşletmelerinin 2011 Yılı faaliyet raporları, bilanço ve gelir tabloları ile kesin ve 2011 yılı tahmini bütçesi ve gündemin diğer maddeleri görüşüldü. Toplantıda konuşan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Dervişoğlu, vakfın ve iktisadi işletmelerin faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Dervişoğlu, hizmetlerinden dolayı vakfın kurucularına yönetim kurulu adına teşekkür ederek, vefat edenleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan da kısa bir konuşma yaptı. Vakfın OMÜ Sosyal Yaşam Merkezi ile Samsun Teknopark’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Rektör Akan, özellikle Özel İlköğretim Okulu konusundaki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversiteye sağlanan burs ve akademik ödüllerin motivasyon için son derece önemli olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Mesaisini hiçbir karşılık almadan harcayarak büyük gayret gösteren yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: