Omü’de Karikatür Sergisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Karikatür Topluğu tarafından, “Murat İlhan Karikatür Sergisi” açıldı.Samsunlu Karikatür Sanatçısı Murat...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Karikatür Topluğu tarafından, “Murat İlhan Karikatür Sergisi” açıldı.

Samsunlu Karikatür Sanatçısı Murat İlhan’ın 43 karikatürünün yer aldığı sergi, Samsun Meslek Yüksekokulu Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılış konuşmasını yapan Karikatür Topluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar, “Karikatür Topluluğu OMÜ öğrencilerinin kültürel, toplumsal, sanatsal ve eğitsel alanlarda etkin şekilde gelişmelerine yardım etmek ve boş zamanlarını anlamlı şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Herhangi bir insanın, fikrin veya bir olayın gülünç şekilde anlatılmasını ifade eden karikatür, hayatın içinde varlığını sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Karikatür Topluluğu Başkanı Özkan Arabacı ise, “800’e yakın üyemiz oldu. 250 kadar da katılımcımız oldu. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış öncesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ersin Erge, günün anısına Samsunlu Karikatür Sanatçısı Murat İlhan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Sergi, 17-24 Nisan tarihleri arasında açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: