OMÜ'lü öğrenciler, hastalanan hayırseveri unutmadı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ile İletişim Fakültesi'ne ait binaların yapımını...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ile İletişim Fakültesi'ne ait binaların yapımını üstlenen hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi altına alındı.

Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erdal Abdülhakimoğulları, hukuk fakültesi öğrencileri ile birlikte hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu’yu tedavi gördüğü OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde ziyaret etti. Güneşdoğdu'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Abdülhakimoğlulları ve beraberindeki öğrencilere teşekkür eden Güneşdoğdu, sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini, iyileşir iyileşmez okulu ziyaret edeceğini söyledi. Güneşdoğdu, sağlığı hakkında her gün doktorlardan bilgi alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan’a, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk’a ve rahatsızlığını duyarak geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan sevenlerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz