7 Nisan On Numara sonuçları açıklandı! On Numara hangi günler çekiliyor? 7 Nisan bilet ve çekiliş ekranı

On Numara çekiliş sonuçları heyecanla beklendi. Şans oyunu oynayan binlerce vatandaş , bu akşam talihlinin kendileri olmasını istiyordu. Her hafta yapılan çekiliş büyük ilgi görmeye devam ediyor. Peki On Numara sonuçları açıklandı mı, kolonu ne kadar? On Numara hangi günler çekiliyor? İşte 7 Nisan bilet ve çekiliş ekranı...

On Numara çekilişe katılarak şansını denemek isteyenler merakla sonuçların açıklanmasını bekliyordu. Milli Piyango tv ve Youtube kanalından canlı yayınlanan çekiliş yine büyük ilgi gördü. On Numara 7 Nisan Cuma çekiliş sonuçlarını Milli Piyango'nun resmi sitesi olan millipiyangoonline.com ve haberimiz aracılığıyla takip edebilirsiniz.

ON NUMARA SONUÇLARI AÇIKLANDI

On numara çekiliş sonuçları açıklandı. On numara çekilişi 7 Nisan akşamı saat 20:00 itibariyle gerçekleştirildi. Çekiliş sonuçlarını haberimizden ve aşağıdaki link üzerinden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

7 NİSAN ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

ON NUMARA KAZANDIRAN NUMARALAR

ON NUMARA HANGİ GÜNLER ÇEKİLİYOR?

On numara çekilişi haftada iki gün yapılıyor. Çekiliş her hafta pazartesi ve cuma günleri canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştiriliyor. On Numara kolonu 4 TL’dir.

3 NİSAN ON NUMARA SONUÇLARI