Onatça’dan Gesiad'a Ziyaret

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Süleyman Onatça, Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri...

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Süleyman Onatça, Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği’ni (GESİAD) ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük bağımsız gönüllü iş dünyası örgütü olan TÜRKONFED’in faaliyetleri hakkında genç iş adamlarına bilgi veren TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, “İş dünyasını gönüllülük çerçevesinde bir çatı altında toplayan TÜRKONFED’in bünyesinde İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve KuzeyAnadolu, Trakya, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonlarına bağlı 93 bölgesel dernek var. TÜRKONFED, bünyesindeki 16 federasyon altında toplanan 130 dernek ile 208 milyar dolarlık iş hacmine sahip, 1 milyonu aşkın kişiye istihdam sağlayan, 65 milyar dolardan fazla ihracat yapan, 10 binden fazla iş insanını temsil eden bir çatı” dedi.

Reklam
Reklam

Onatça, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için büyümenin yaklaşık yüzde 7 hızıyla devam etmesi ve bu seneki gibi yüzde 3'lerde kalan senelerin az olması gerektiğini söyledi. Onatça, "Yüzde 5-7 gibi bir ekonomik büyüme oranını yakalayabilmemiz için sanayinin rekabet gücünü artırmamız şart" dedi.B

ursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Başkanı Emre Varlık, iş gücü piyasalarında verimliliği artıracak ve enerji piyasalarında maliyetleri düşürecek reformların hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: