Önce ayrıldığı eşini sonra kendini vurdu

Elazığ’da bir Astsubay ayrıldığı eşini beylik silahı ile başından vurduktan sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı.

Elazığ’da bir Astsubay ayrıldığı eşini beylik silahı ile başından vurduktan sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı. Astsubay ve eski eşi öldükleri araç içersinde 5 gün sonra hazar gölü kenarında bulundu.

Edinilen bilgilere Göre Elazığ’ın maden nüfusuna kayıtlı Ferdi Altınsoy görev yaptığı Tunceli’nin Hozat ilçesi 51.Zırhlı piyade taburu topçu birliğinden hafta sonu izininde memleketi Elazığ’a gelerek ayrıldığı eşi Fatma Demir’i arayarak konuşmak istediğini söyledikten sonra 35 AY 5147 plakalı aracı ile Elazığ Diyarbakır karayolu 30. km Maliye kampı yanında hazar gölü kıyısında araç içersinde bir süre konuştukları ve çıkan tartışmada Astsubay Ferdi Altınsoy (30) beylik silahını çekerek eski eşi Fatma Demir (28) in kafasına bir el ateş ettikten sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak tek el ateş ederek kendi canına da kıydı.

Reklam
Reklam

Pazar günü eski eşi Fatma demir ile tekrar barışmak için buluştuğu öğrenilen Ferdi Altunsoy’un pazartesi günü birliğine gitmemesi üzerine kayıp olduğu belirtilerek yakınlarına sorulduğu ve yakınları tarafından olası bir kaza ile ilgili olarak hazar gölü kıyısında aranırken Maliye kampı yanında göl kenarında aracı bulundu. Jandarmaya bilgi verilmesi üzerine araç içersinde iki kişinin cesedinin olduğu öğrenildi. Yapılan araştırmada, kayıp Astsubay Ferdi Altınsoy ve eski eşi Fatma Demir’in ön koltukta kafalarına birer kurşun sıkılı vaziyette bulundu.

Yakınlarından edinilen bilgilere göre Astsubay ferdi Altunsoy evli olduğu Fatma Demir ile bir kez ayrıldığı ve yakınlarının araya girmesi ile tekrar birleştikleri ancak ikinci bir defa yine ayrıldıkları belirtildi. Fatma Demir’in Kayseri’de bir özel hastanede çalıştığı ve sürekli eski eşi tarafından aranarak tekrar birlikte olmaları yönünde baskı yapıldığını ailesine söylemesi üzerine ailesi tarafından Kayseri’den Elazığ’a getirildiği belirtildi. Astsubay’ın eski eşiyle tekrar barışmak için görüştüğü ifade edildi. Çiftin 7 ve 11 yaşlarında iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen Fatma Demir ve Ferdi Altınsoy’un yakınları fenalık geçirdiler. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cesetleri Fırat üniversitesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: