Önce çaldı sonra ağladı

Şanlıurfa'da tavşan, tavuk ve el arabası çalan iki çocuktan biri, polis ekipleri tarafından yakalanınca gözyaşlarına boğuldu.

ŞANLIURFA(İHA) - Edinilen bilgiye göre 24 Metre Yolu Yeni Üst Geçit altında meydana gelen olayda, el arabası içinde bulunan bir çuvalla Sırrın Mahallesi'ne doğru giden iki çocuk polis ekiplerini gördü.

Polisleri gören çocuklar, yanlarındaki el arabasını ve içinde bulunan çuvalı bırakarak koşmaya başladı. Olayı fark eden polis ekipleriyle kaçan çocuklar arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süren kovalamacada çocuklardan M.D.(13) yakalandı. Üst geçit altına bırakılan el arabası ve çuvalı inceleyen polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Çuvalın içinden tavuk ve tavşan çıktı. Yakalanan M.D., ekiplerin "Nereden bunu çaldınız, neden koştunuz?" soruları üzerine gözyaşlarına boğuldu. Bir şey yapmadığını hayvanları arkadaşının çaldığını söyleyerek ağlayan M.D.'yi polis ekipleri sakinleştirdi. M.D ifadesi alınmak üzere çocuk şubeye götürülürken çalınan el arabası, tavşan ve tavuk polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: