Önce İzcilik Eğitimi Sonra Kamp

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezleri (TODAM) bünyesindeki çocuklar izcilik eğitimi aldı. Çocuklar aldığı eğitimi, kamp...

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezleri (TODAM) bünyesindeki çocuklar izcilik eğitimi aldı. Çocuklar aldığı eğitimi, kamp kuracakları Çamkoru’da uygulama fırsatı bulacak.

Ankara İzcilik İl Temsilciliği’nden Gökhan Yüksek TODAM’lara giderek çocuklara, kamplardaki iş bölümü, eğitim, kamp kurma, ateş yakma, ilk yardım gibi konularda bilgi verdi.

Çankaya Belediyesi’nin ‘Doğaya Dokunuyorum’ projesi kapsamında aldıkları eğitimi, Çamkoru’nda kuracakları kampta uygulama fırsatı da bulacak çocuklar, 2 gün boyunca doğayla baş başa, iş bölümü yaparak yaşamayı deneyimleyecek.

Reklam
Reklam

Doğa yürüyüşlerinin yanı sıra, kamp ateşi etrafında düzenlenecek çeşitli etkinliklere de katılacak çocuklar, toplum önünde konuşabilmek, birlikte fikir üretmek ve o fikre sahip çıkmak, yeteneklerini geliştirmek gibi amaçlar taşıyan aktivitelerin de içinde olacak.

Çocuklar, 20 Temmuz’a kadar sürecek proje kapsamında, Çamkoru dışında Atatürk Orman Çiftliği’ne ve Karagöl’e de gidecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: