Önce Köprüden Sarktı Sonra Denize Düştü

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İSTANBUL, Haliç Köprüsü'ne saat 17.30 sıralarında çıkan 47 yaşındaki Hüseyin Deniz ailevi ve maddi sorunları olduğu gerekçesiyle intihar

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İSTANBUL, Haliç Köprüsü'ne saat 17.30 sıralarında çıkan 47 yaşındaki Hüseyin Deniz ailevi ve maddi sorunları olduğu gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; deniz polisi denizde hazır bekledi.

POLİS VE ARKADAŞI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI
Polis köprüye çıkan kişiyi ikna etmek için yaklaşık 1,5 saat çaba gösterdi. Bu sırada Deniz'in arkadaşı da olay yerine çağırıldı.
Polisin ve arkadaşının bütün çabalarına rağmen ikna olmayan Hüseyin Deniz, korkuluklardan ayaklarını aşağı sarkıttı. Polis ekipleri ile arkadaşı bunun üzerine Deniz'in kollarından tutup yukarı çekmeye çalıştı; ama başarılı olamadı.
Hüseyin Deniz polisin ve arkadaşının elinden kayarak denize düştü. Deniz polisi, Hüseyin Deniz'e can simidi atıp tekneye aldı; daha sonra kıyıdaki ambulansa sevk etti.

Reklam
Reklam

DURUMU İYİ…
Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Deniz'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI
Öte yandan köprü üzerinde her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: