Önce Pilav Sonra Düğün

Adana’nın Kozan ilçesinde Yusuf Baysal Anadolu Lisesi mezunları ve öğrencilerinin buluştuğu pilav gününün 4. sü...

Adana’nın Kozan ilçesinde Yusuf Baysal Anadolu Lisesi mezunları ve öğrencilerinin buluştuğu pilav gününün 4. sü yapıldı. Pilav gününe eski mezunlardan gelin ve damadın da gelmesi ayrı bir renk kattı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen pilav gününe Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri ve Türkiye’nin dört bir yanındaki kariyer sahibi Yusuf Baysal Anadolu Lisesi mezunları katıldı. Mezunlar ve öğrenciler düşüncelerini paylaştıktan sonra canlı müzikle doyasıya eğlendiler.

Bu yılki pilav gününde Yusuf Baysal Anadolu Lisesi mezunlarından Almıla Açıkgöz ve Sertaç Yıldırım pilav günüyle aynı saatlerde gerçekleşecek olan düğünlerine gitmeden önce eski okullarına geldiler. Pilav gününe gelinlik ve damatlıkla katılarak öğretmenleri ve arkadaşlarıyla duygu dolu dakikalar yaşayan genç çift pilav gününe renk kattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: