Önce takip edip sonra evleri soyan hırsız yakalandı

Bakırköy'de sabah evinden çıkarak işine giden kadını bir süre takip eden,kadının uzaklaştığından emin olduktan sonra evini soyduğu iddia edilen Mehmet A.(29), gözaltına alındı.

İSTANBUL, (DHA) Kadını takip ederken ve çaldığı paraları sayarken güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Bakırköy'de 7 Ekim 2015 tarihinde Sera D.,işten geldiğinde evine hırsız girdiğini fark edince polise haber verdi. Yapılan incelemede evden, bir adet tablet bilgisayar, bin 650 dolar ve 70 lira çalındığını belirlendi.

Binada güvenlik kamerası olmaması nedeniyle polis, çevredeki sokaklar üzerinde bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda hırsızlığın yapıldığı günün sabahında şüphelinin, mağdur Sera D.’yi evinden çıktıktan sonra takip ettiğini gösteren görüntüler ele geçirildi. Başka bir kamerada da şüphelinin, yaptığı hırsızlık sonrasında elde ettiği parayı sayarken güvenlik kamerasına yakalandığı tespit edildi.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızlığı yaptığı tespit edilen Mehmet A.’yı gözaltına aldı. Şüphelinin Sera D.’yi evinden çıktıktan sonra gittiğine emin olmak için takip ettiği belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler: