Öncesi ve Sonrasıyla Çirkinlik Abidesi 9 Ünlü!

Günümüzün ünlüleri 20 yıl önce nasıl görünüyordu dersiniz?

Günümüzün ünlüleri 20 yıl önce nasıl görünüyordu dersiniz.. Bazıları o zamanlar ünlü bile değildi, bazıları da kariyer basamaklarını tırmanmaya yeni başlamıştı. İşte 20 yıl önce 20 yıl sonra ünlüler...

Noel Gallagher

1967 doğumlu ünlü Oasis grubunun lideri, grubun hemen hemen tüm şarkılarının yazarı Noel Gallagher'ın değişimine diyecek söz bulamıyoruz!

Michael Douglas

1944 doğumlu ABD'li oyuncu ve yapımcı Michael Douglas hala çok yakışıklı...

Melanie C

“Spice Girls”ün üyesi Melanie C, "I Turn To You" adlı şarkısıyla tanınır. 1974 doğumlu şarkıcı henüz erkenken oldukça çirkindir. 2007 tarihinde “This Time” adlı 4. albümünü hayranlarına ulaştıran şarkıcı 2013 yılında gittiği bir galada kameraların önüne geçti ve çirkin çördek yavrusunun nasıl güzel bir kuğuya dönüştüğünün yaşayan kanıtı olarak karşımıza çıktı.

Reklam
Reklam

Lindsay Lohan

1986 doğumlu ABD'li oyuncu,model, pop şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan , 2005 yılında oynadığı Disney filmi Herbie: Fully Loaded galasında ekranlara gelen duruşuyla billur kadar saf ve güzeldi. 2013 yılında ise o eski güzelliğinden ve masumluğundan eser kalmadığı görülüyor.

LeAnn Rimes

1982 Amerika'nın en ünlü Country müzik şarkıcılarından LeAnn Rimes, 1996 yılında daha 14 yaşındayken ilk uzun metrajlı albümünü çıkardığında saf ve duru güzelliğiyle geleceğe göz kırpıyormuş. 2002'de dansçı olan Dean Sheremet ile evlendikten sonra ise olgunluğuna ulaşmış bir güzelliğe kavuşmuş.

Nicole Kidman

1967 doğumlu Oscar Ödüllü sinema oyuncusu Nicole Kidman, genç bir kızken de (diş etlerini ve permalı saçlarını saymazsay) güzelmiş şimdi de çok güzel!

Celine Dion

1968 doğumlu, Grammy, Juno, Altın Küre ve Oscar ödülleri sahibi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Celine Dion 1982'de Yamaha World Song Festival ve 1988'de Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanarak Avrupa'nın ve Asya'nın çeşitli ülkelerinde ün kazandığında bu haldeydi. 15 Mart 2011'de Caesars Palace'da yeni bir gösterisinin startını verdiğinde ise onca yaşa rağmen eski halinden daha genç ve güzel olarak karelere yansıdı.

Reklam
Reklam

Cher Lloyd

1993 doğumlu İngiliz pop şarkıcısı ve rapçisi Cher Lloyd, 16 yaşında X Factor UK adlı popüler şarkı yarışmasının 7. sezonuna katıldığında oldukça toydu. 2013 yılında Craig Monk ile evlendiğinde ise genç yaşına rağmen oldukça yıprandığı gözlerden kaçmadı.

Keith Urban

1967 doğumlu Grammy ödüllü gitarist ve pop şarkıcısı Keith Lionel Urban 1991 yılında çıkardığı ilk albümünde kameralara gülümserken henüz şaşkın ve ünlü olduğunun farkında değildi. 2006'da Nichole Kidman ile evlendikten hemen sonra basına yansıyan fotoğrafında ise eskisinden daha genç ve yakışıklı görünüyordu.