Öncül’den Vali Karaloğlu’na Veda Ziyareti

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü...

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal Öncül, Vali Münir Karaloğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

14 yıl önce Van’a stajyer öğretmen olarak atanan ve çalışmış olduğu eğitim kurumlarında başarılı hizmetlerde bulunan Ünal Öncül, 2010 yılında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atandı. Kurumun yeniden yapılanması ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle her kesimden takdir gören Öncül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in isteği üzerine Mersin’e atandı. Atama kararının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmasının ardından veda turlarına başlayan Öncül, uzun yıllar emrinde çalıştığı Van Valisi Münir Karaloğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Öncül’e yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Karaloğlu, Van’ın gönül elçisi olarak görevlendirdiği Öncül’e de bazı tavsiyelerde bulundu. Mersin’de yeni kurulan Vanlılar Derneği ile irtibat halinde olmasını isteyen Karaloğlu, Mersinli işadamlarını yatırım yapmaları için Van’a geziler düzenlemelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: