Önder Bülbüloğlu: 20 Yıl Sonra Gelen Başarıyla Mutlu Olduk

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu sekizli final vizesi alınan takımının başarısını değerlendirdi.Spor...

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu sekizli final vizesi alınan takımının başarısını değerlendirdi.

Spor Toto Türkiye Kupası Eleme maçları C grubunda yer alan TED Ankara Kolejliler ilk gün Banvit’e 100-81 mağlup olurken, diğer karşılaşmalarda Tofaş’ı 75-59, Türk Telekom’u da 84-82 yenerek adını 8’li finallere yazdırdı.

Takımın bu başarısıyla ilgili görüşlerini açıklayan TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu şöyle konuştu:

“Erkek basketbol takımımız en son 1992 yılında Türkiye Kupası 8’li finallerine çıkmayı başarmıştı ve 20 yıl sonra gelen bu başarı bizleri çok mutlu etti.

Reklam
Reklam

Başarılarından dolayı takımımız teknik kadro ve sporcularını tebrik ediyorum. Takımımızın bu hafta başlayacak olan lig maratonunda da camiamızın yüzünü güldürecek sonuçlar alacağına inanıyorum”.

Ankara temsilcisinin Başantrenörü Ercüment Sunter ise “Spor Toto Türkiye Kupasında iyi mücadele ederek ve iyi savunma yaparak önemli bir başarı elde ettik. Sporcularımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: