Önder: "Milli Takımda oynama şansım kalmadı"

Fenerbahçeli Önder Turacı, (A) Milli Futbol Takımı'nda oynama şansının kesin olarak kalmadığını, Belçika Milli Takımı'ndan davet gelirse kabul edeceğini bildirdi.
Fenerbahçe'de başarılı bir 3 sezon geçirdiğini kaydeden Önder Turacı, 2004-2005 sezonunda sarı-lacivertli kulübe transferiyle ilgili gelişmelerin hatırlatılması üzerine, "Galatasaray ile bir protokol imzalamıştım. Bu protokol bonservisimi kulübümden alabilirlerse geçerli olacaktı. O zamanlar Hakan Hakan Bilal Kutlualp ile görüştüm. İyi ki de görüşmüşüm. Yaşadığım sevinçler ortada" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Belçika Ligi'nden Fenerbahçe'ye geldikten sonra ilerisi için bir Avrupa hedefinin olup olmadığı sorusuna Önder, şöyle yanıt verdi: "Belçika Ligi ile Türkiye Ligi kıyaslanamaz. Orada 3-4 takım var. Türkiye daha üst düzeyde. Avrupa'ya gitmeyi çok isterdim, ama milli takımda oynayamadığım için Avrupa hedefine ulaşamadığımı düşünüyorum. İleride, Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüp olursa neden olmasın."

Önder, sarı-lacivertli takımın formasını giyerken diyaloğunun çok iyi olduğu Nicolas Anelka'nın önümüzdeki haftalarda evleneceğini, kendisini düğününe davet ettiğini de söyledi.Savunmada birlikte oynadığı Edu ve Lugano'ya yönelik eleştirilerle ilgili arkadaşlarına sahip çıkan Önder, "En az gol yiyen takımız yine de eleştiriliyoruz. Eleştiriye açığız, ancak her şey ortada" dedi.