Önder Sav'a ağır suçlama!

Görevden alınan CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, "Önder Sav, sahte belgeyle operasyon yaptı'' dedi.

Görevden alınan CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi'den sarsıcı iddia: Sayın Baykal'la Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyarete gitmemin ardından görevden alındım...
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Kartal İlçe Yönetimi'ni görevden düşürdü. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen İstanbul - Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi MYK kararıyla görevden alındı.
CHP'ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Çiftçi, görevden alınmasında Önder Sav'ın etkisinin olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Görevden alındığım gün Sayın Baykal İstanbul'a gelmişti. Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret ettik. Aynı gün akşam saatlerinde görevden alındım."
Görevden alınmasının ''hukuksuz'' olduğunu söyleyen Çiftçi, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'a ağır ithamlarda bulundu. Aynı kaynaklara göre Çiftçi şöyle konuştu: "Önder Sav imzalı faksta MYK'nın beni ve yönetimimi görevden aldığı yazıyor. Gerekçe olarak ise sekiz üyenin istifası gösteriliyor. Tüzüğe göre, sekiz üye istifa ederse yönetim düşüyor. Genel Merkez MYK kararıyla yeni yönetim atanıyor. Ancak bu kez durum farklı. Çünkü, istifa etiği söylenen dört kişi, aylar önce görevden ayrılmıştı. Onların yerine zaten yeni isimler atanmıştı. Hem de noter kanalıyla asli üye olarak dört arkadaşımız atanmıştı. Önder Sav, sahte belgeyle bu dört arkadaş için yönetimdeymiş gibi belge düzenleyip istifa etmişler gibi göstermiş. Bu kişiler zaten yönetimde bile değiller. MYK'nın kararına itiraz edeceğim."