Onlar erdi muradına

Karataş Esnaf Odası Başkanı Ahmet Oktay’ın oğlu Süleyman Oktay ile Çiğdem’in düğününde en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

Karataş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Oktay’ın oğlu Süleyman Oktay ile gelini Çiğdem’in düğününde en mutlu günlerinden birisini yaşadı.

Aşırı sıcaklar dolayısıyla Karataş Halk Pazarı alanında açık havada yapılan düğünde TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık’ta katılarak Oda Başkanı Ahmet Oktay ve yeni evlenen çiftleri yalnız bırakmadı.

Birlik Başkanı Kazım Barışık’ın yanı sıra, Başkan Vekilleri Nihat Sözütek, Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Uygunsöz, Karaisalı Esnaf ve Sanatkârlar Oda başkanı Ali Metin ile Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin’in de katıldığı düğüne aynı zamanda çok sayıda davetli de gelerek gençlerin en mutlu günlerinde yanlarında oldular.

Reklam
Reklam

Barışık, yanlarına gelen ve hoş geldiniz diyen çifti kutladı ve mutluluklar diledi.

Ahmet Oktay, mutlu gününde düğününe katılarak kendilerini şereflendiren misafirlerine teşekkür etti ve “ Başta Birlik Başkanım Kazım Barışık olmak üzere bizim mutluluğumuzu buraya kadar gelerek paylaşan Başkan vekillerim Nihat Sözütek, Mustafa Göktaş ile Birlik Yönetim Kurulu üyesi İlhami Uygun Söz, Karaisalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Metin, Tarsus Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin ile tüm gelen misafirlerime bizleri yalnız bırakmadıkları ve mutlu günümüzde bizlerle birlikte mutluluklarımızı paylaştıkları için candan sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Var olsunlar sağ olsunlar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: