Onlarca Kişi Film Seyreder Gibi Tfafo Yerleştirme Çalışmasını İzledi

İzmit'in en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi'nde SEDAŞ tarafından yapılan yerin altına trafo koyma işlemini...

İzmit'in en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi'nde SEDAŞ tarafından yapılan yerin altına trafo koyma işlemini yoldan geçen vatandaşlar büyük bir merak içinde izledi. Güvenlik çemberini aşacak kadar kalabalıklaşan vatandaşlar, işçilere zor anlar yaşattı.

İzmit şehir merkezindeki trafoların yetersiz kalması sebebiyle yerin altına ek trafolar gömülmeye başladı. Son trafonun gömülmesi ise evlere şenlik görüntüler oluşmasına neden oldu. Önce, trafoyu taşıyan TIR'a caddedeki yol dar gelince trafik felç oldu. SEDAŞ yetkilileri TIR’ı çalışma yapılacak alana götürene kadar akla karayı seçti. Trafolar yerin altına gömülürken ise Yürüyüş Yolu'nu dolduran vatandaşlar bir yandan çalışmalara müdahale etti bir yandan da bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Binaların balkonları trafo gömme işlemini izlemek isteyen vatandaşlarla dolup taştı. Zaten dar olan sokakta trafoyu yerleştirmede zorlanan çalışanlar, meraklı kalabalığı çalışma alanından uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti.

Reklam
Reklam

Adeta tören havasında yerleştirilen trafonun İzmit'in elektrik sorununa çare olacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: