Onlarca Vatandaş Evlerinde Kurtarılmayı Bekliyor

Selin vurduğu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde onlarca vatandaş kurtarılmayı bekliyor. Evleri sular altında kalanlar ise kendi...

Selin vurduğu Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde onlarca vatandaş kurtarılmayı bekliyor. Evleri sular altında kalanlar ise kendi imkanları ile suları tahliye ediyor.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde yağmaya başlayan sağanak yağışlar nedeniyle Çerkezköy Deresi taştı. İlçenin Gazi Mustafa Kemal ve Fatih mahallelerini su bastı. Selden sonra onlarca evi su bastı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar, sel suları nedeniyle dışarı çıkamıyor. Bayram alışverişi yapmak için dışarı çıkmak isteyen vatandaşlar, kurtarma ekiplerinin gelmesini bekliyor.

Reklam
Reklam

Bayramlarının sel nedeniyle zehir olduğun söyleyen bir vatandaş, “Bugün arife evimizi su bastı. Bütün eşyalarımız kullanılmaz halde. Bayramımız zehir oldu. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” dedi.

Dükkanındaki bütün ürünlerin selde zarar gördüğünü aktaran bir esnaf, “Arife günü perişan olduk. Rezil olduk. Dükkanımdaki bütün eşyalar battı.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: